onsdag 23 februari 2011

Motorola Atrix 4G får nedkoppling behandling, fjärde G ingenstans att finna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-atrix-4g-gets-the-teardown-treatment-fourth-g-nowhere/:
Om vår granskning av Atrix vänster hungrade efter mer, kan du festa nu ögonen på innanmätet av Motorolas nya Android kraftpaket. Tack vare folket på iFixit , nedkoppling avslöjar sin en bekant olika delar - 16 GB NAND-flash, 960x480 PenTile LCD, 1GB DDR2 RAM och att best till NVIDIA Tegra 2 CPU. Vad mer är att nedkoppling visar att det föreligger några lockande nyheter - glaset panelen inte är limmad till LCD. Detta möjliggör för den klumpiga att inte spendera de extra deg om de spricka i glaset (som vanligen sitter på displayen). Hit källan länken om du har fått ditt Atrix och är redo att ta isär sak själv.

PS - Det finns en Qualcomm MDM6200 HSPA + chip i telefonen. Titeln är tänkt att vara ett skämt i förhållande till missuppfattningar om 4G-tekniken. Du kan läsa alla dem här .

Motorola Atrix 4G får nedkoppling behandling, fjärde G ingenstans ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 22:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iFixit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar