måndag 14 mars 2011

Android och Marvell att förena sina krafter i Nixeus Fusion XS media streamer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:
Android och Marvell att ansluta sig till media streamer spelet i Nixeus Fusion XS
Android är redan drabbat set top box världen med Google TV , men det är inte sant Android. Detta är, packning Android 2.2. Eller, åtminstone, kommer det vara när det fartyg någon gång mot mitten av året. Det är Nixeus Fusion XS, en Marvell 88DE3010-powered media streamer med 2 GB flash-minne och 512 MB ​​RAM, och tyvärr lite processor fläkt som förhoppningsvis inte för mycket oväsen. Det är samma Armada processor som driver OnLive MicroConsole och förhoppningsvis ska ge tillräckligt glans för Froyo att tjäna upp HD-video innehåll, inklusive BD-ISO support och allt annat den lilla, ebenholts sak kan dra ner över USB eller Ethernet, spotta tillbaka över komposit och optisk ljudutgång eller på en sträng av HDMI. Det ser snarare mindre kraftfull än den liknande Android-drivna Xtreamer PVR , men dess förväntade kostnaden på $ 170 borde vara en bra bit lägre. Åh, och vi kan inte vänta att se vad hackarna göra med det heller.

Android och Marvell att förena sina krafter i Nixeus Fusion XS media streamer ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 13:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AnandTech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar