måndag 14 mars 2011

Sony Ericsson Spanien bekräftar Xperia Spela € 649 den 1 april

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericsson-spain-confirms-xperia-play-for-649-on-april-1st/:
Uppenbarligen i ett försök att minska förvirring och lösa situationen en gång för alla, Ericssons spanska utpost har Sony tagit till ledningarna i dag att klargöra priser och tillgänglighet situationen för Xperia Play där: € 649 av avtalet och olåst (som arbetar ute på ungefär $ 907) den 1 april. Som mer eller mindre ställer upp med vad vi har hört i andra europeiska språkversioner , men i Spanien, kommer att Vodafone har ett 15-dagars exklusiv på den vita modellen - andra flygbolag kommer endast att ha tillgång till svart i början, och ingen av bärarna har kommit rent med på dina priser detaljer ännu. Det är uppenbart $ 900 en oerhört tuff sälja, men en svag dollar aldrig hjälper dessa situationer - vi behöver inte vänta på ordet på amerikanska detaljhandeln bilden innan vi har hela historien.

Sony Ericsson Spanien bekräftar Xperia Spela € 649 den 1 april som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget spanska | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar