måndag 14 mars 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: Brain-formade lampor, hus som flyger, och bultar väte från himlen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/inhabitats-week-in-green-brain-shaped-bulbs-houses-that-fly/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Denna vecka Inhabitat utställningsmonter flera nya heta eco fordon, inklusive världens snabbaste plug-in hybrid och en galen skruvmejsel-driven trehjuling som skickar dig flyga genom gatorna med huvudet. Området för alternativa bränslen avancerade också med stormsteg som US Department of Energy aviserat en ny typ av kostnadseffektiva biobränslet och ett team av forskare upptäckt ett sätt att effektivt producera vätgas från urin .

Från flygande hus hålls upp av ballonger till skyskrapor som fångar in energi från bultar av ett blixtnedslag , denna vecka har vi också visades några av världens mest magnifika byggnader. Vi var bländade av det futuristiska finalisterna till eVolo skyskrapa tävlingen, som innehöll vattnet spiror av plast skräp och massiva megaprojects som innehåller hela städer.

Denna vecka har vi såg också flera nya spännande exempel på gröna konsumenten Tech - från en smart hjärna-formad CFL glödlampa till ASUS nya linje av kartong datorer till en bärbar mix tape du kan fästa på ärmen. Vi firade också lanseringen av Apples senaste tablett genom att runda upp 14 av de bästa miljövänliga IPAD fall ärmar och väskor . Slutligen sparkade vi igång en tävling där du kan vinna en vacker återvunnet läder iPad fallet från DAGGDROPPE modeller , och vi delade 11 chic resa Essentials för jet-setters på språng.

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: Brain-formade lampor, hus som flyger, och bultar väte från himlen publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 23:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar