måndag 14 mars 2011

Google VP fastställs mobil statistik stoltserar 150 miljoner Maps-användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/google-vp-lays-down-mobile-stats-boasts-150-million-maps-users/:
Vård för en kopp Google data, någon? På SXSW , vice vd för platstjänster, Marissa Mayer, förklarade en del intressanta fakta om tillståndet i allt mobil på Goog. Framför allt ger företaget sin karttjänst till 150 miljoner användare. Bara för att ge dig en uppfattning om hur många peeps som är - det är ungefär hälften av antalet individer i Amerika. Crazy, det vet vi. Vad mer, hävdade Mayer att Google Maps guidad användare 12 miljarder miles per år och att dess senaste build av applikationen sparar folk i genomsnitt två dagars restid varje år. En annan lite värt att notera är hur bolaget känns om Google Maps för iPhone. "Vi gillar att vara standard bakom, men vi vill få del av dessa uppdateringar ut till en bredare publik. Det är fortfarande en debatt / fråga vi funderar på." Uppdateringar? En faktisk Google Maps som fungerar som en GPS på en iPhone? Vakna upp oss när IOS 5 förhandsgranskas, eller så kan vi bara fortsätta drömma.

Google VP fastställs mobil statistik stoltserar 150 miljoner Maps-användare som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 10:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar