måndag 14 mars 2011

AT & T kommer keps DSL och U-Verse internet, införa översatsning avgifter (uppdatering)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/:
Mina damer och herrar, dagar med obegränsad bredband kan det vara numrerade i USA, och vi pratar inte trådlöst här gången - AT & T kommer att genomföra en 150GB månatliga tak för fasta DSL-kunder och en 250GB tak för abonnenter till U-Verse hög speed internet börjar den 2 maj. AT & T också debiterar översatsning avgifter på $ 10 för varje ytterligare 50 GB data, med två amorteringsfria perioder att börja - med andra ord den tredje månaden du går över den gemensamma jordbrukspolitiken det är då du får debiteras. I DSLReports säger att den har bekräftelse från AT & T att denna takt är legitima, och att brev kommer att gå ut till kunder som börjar 18 mars.

Hur AT & T försvara flytten? Bolaget förklarar det bara kommer att påverka två procent av konsumenter som använder "oproportionerligt mycket bandbredd," och ställer mössor som ett alternativ till strypning överföringshastigheter eller kopplar överdriven användare från tjänsten helt. Kunderna kommer att kunna kontrollera deras användning med ett online-verktyg, och få meddelanden när de når 65 procent, 90 procent och 100 procent av sin månadslön.

Vi talade just med AT & T representant Seth Bloom och bekräftade det hela - priser exakt är enligt ovan, och företaget kommer faktiskt att börja anmäla kunder denna vecka. Han berättade också att de kunder som ännu inte har tillgång till bandbredd verktyget inte kommer att få ut tills de gör, och att AT & T U-verse TV-tjänst räknas inte mot GB locket. Vi väntar en fullständig redogörelse inom kort.

Uppdatering: Uttalande efter rasten.

Fortsätt läsa AT & T kommer keps DSL och U-Verse internet, införa översatsning avgifter (uppdatering)

AT & T kommer keps DSL och U-Verse internet, införa översatsning avgifter (uppdatering) ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 19:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DSLReports | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar