måndag 14 mars 2011

AT & T gör kräver Japan gratis till slutet av mars

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/atandt-makes-calling-japan-free-until-the-end-of-march/:
Vi föreställer oss att många av er, liksom vi, har gjort desperata samtal till vänner och familj i Japan under de senaste dagarna utan hänsyn till kostnaderna. Nu, med tanke på annars förödande nyheten, vi har några goda nyheter att dela med tillstånd av AT & T. Ma Bell erbjuder trådbundna och trådlösa fakturering lättnad för samtal på AT & T mellan mars 11 och 31 mars. Enligt planen kommer AT & T Wireless abonnemangskunder tas inte ut för internationella fjärrsamtal eller textmeddelanden till Japan från USA och Puerto Rico. På samma sätt kan hushåll trådbundna kunder söka krediter för upp till 60 minuter direkt uppringning till Japan. Visst det är en skamlös reklam tag men den här verkar vara genuint hjälpsamma.

Fortsätt läsa AT & T gör kräver Japan gratis till slutet av mars

AT & T gör kräver Japan gratis till slutet av mars som ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 06:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar