måndag 14 mars 2011

iPhone 5 inte kommer att ha NFC, säger insiders vid brittiska flygbolag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/iphone-5-wont-have-nfc-according-to-insiders-at-uk-carriers/:
The Independent startar vår vecka ut på en illa med den information som Apples kommande iPhone inte kommer att ha NFC hårdvara inbyggd . Near Field Communication har funnit sig kommer i förgrunden i år, mycket tack vare att den Nexus S försöker pracka på den som en viktig aspekt , källor "flera" av Storbritanniens stora flygbolag har dock till tidningen att Apple planerar att hoppa på det för i år. Att Intel är enligt uppgift kommer direkt från möten med Cupertino hjärntrust, som sägs vara missnöjd med den nuvarande bristen på en tydlig, universell NFC-standarden. Det har i allmänhet varit Apples vana att utelämna eller fördröja funktioner det känns inte det kan genomföra bra, och NFC ser ödesbestämd att bli ytterligare ett på den listan.

iPhone 5 inte kommer att ha NFC, säger insiders vid brittiska flygbolag som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 03:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9to5Mac | källa The Independent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar