måndag 14 mars 2011

Apple patent friar med berättelser om ultratunna ljudkontakter för läckert tunna enheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/apple-patent-woos-with-tales-of-ultra-slim-audio-connectors-for/:
Apple patent friar med berättelser om ultratunna ljudkontakter för ultra-Slim Devices
Vi är fortfarande långt från att nå den punkt där våra prylar inte kan få någon tunnare och medan 8.7mm iPod Shuffle är bara om King of the Hill för tillfället, Apple är föreställde redan en framtid där där ödmjuka 3,5 mm ljudutgång är för tjock. En nyligen avslöjat att patentansökan kallade "Low Profile Plug Kärl" beskriver ett antal olika sätt att skapa ljud-portar som är tunnare än nuvarande modeller, men ändå kommer inte att ta oss tillbaka till ondskefulla miniUSB adaptern forna dagar. En av de möjliga lösningarna har en "semi-flexibel" bostäder som expanderar villigt att ta emot dina hörlurar "klumpig uppmärksamhet, medan en annan är infälld under ett par dörrar som luckan öppen för att göra plats när kontakten sitter. Som alltid med dessa ansökningar finns ingen anledning att tro att de kommer att någonsin funnits i en konsument enhet, men det betyder inte att vi inte kan drömma om en framtid där den guldpläterade kontakten på knoppar är tjockare än bulkiest del i telefonen.

Apple patent friar med berättelser om ultratunna ljudkontakter för läckert tunna enheter publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9to5 Mac | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar