torsdag 17 mars 2011

Apple och Android får utarbetas, soldat-centrerad Army apps kommer snart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/17/apple-and-android-get-drafted-soldier-centric-army-apps-coming/:
Om vi ​​hänvisade till en Apple-eller Android armé, kan du anta att vi pratar om en legion av märkestrogna fanboys, som de flesta Engadget commenters är väl förtrogen. Defense entreprenörer, men försöker att vända den amerikanska armén i ett dödligt Apple / Android kraft med soldat-centrerad apps. Harris Corp har en tablett app på gång som gör att soldaterna för att kontrollera IP-kameror på UAV för mer relevant intel på marken samtidigt överföra denna information till kommandocentrum någonstans i världen. Samtidigt Software Solutions syftar Intelligent att föra kartläggning mashups till slagfältet (ingen specialbyggd anordning behövs) med en app som kombinerar smartphones "geolocation med historiska data för att visa trupper vad som pågått i området - från IED explosioner till upproriska gripanden . Bäst av allt, apps dessa lägre kostnader för utbildning eftersom de flesta krigare är redan flytande i Android eller IOS och handdatorer konsumenten kan billigt vara stryktålig för att ersätta den mer robust $ 10.000 enheter i området idag. Om skyddsåtgärder misslyckas, kan de enheter (relativt) låg återanskaffningsvärde gör dem "nästan disponibel."

Apple och Android får utarbetas, soldat-centrerad Army apps kommer snart ursprungligen visades på Engadget tis, 17 Mar 2011 02:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computer World | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar