torsdag 17 mars 2011

Zediva mosar upp Netflix och Redbox för $ 1,99, fyra timmars-fönster DVD streaming hyror

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/zediva-mashes-up-netflix-and-redbox-for-1-99-four-hour-window/:
Netflix och Redbox har den nya hotness i hyror för de senaste åren men båda har betydande nackdelar. Med Redbox , det är lådan och idioterna som ständigt står framför det personsökning igenom varenda film i sak och för Netflix's Watch Genast är det en brist på nya utgåvor tillgänglig för omedelbar visning. Nu finns det en ny start, som tar på båda dessa frågor genom att hålla sig med DVD-skivor, men istället för sjöfart dem till kunderna eller placera dem i kiosker, bara strömmar Zediva dem på begäran från en spelare till en betraktare (till skillnad från Netflix , ibland filmer är "hyrs ut" om det inte finns några kopior tillgängliga för tillfället - att hyra en flick ger dig kontroll över DVD-spelare, med snabb framåt och bakåt, för fyra timmar) för $ 1,99 hyra eller 10 för $ 10.

Tydligen har det varit i beta för ett år men är nu tillgänglig för alla och erbjuder för närvarande ny release DVD samma dag de går till försäljning genom att helt enkelt köpa dem i butik. Det finns ingen HD-innehåll ännu men hävdar Blu-ray-titlar kommer att erbjudas inom kort. Associated Press pratade med en upphovsrätt advokat som påpekar det gäller ett hotell som genomfört ett liknande system men blev stämd i glömska innan du ringer Zediva "söt, men olagligt" så om du bestämmer dig för att kolla upp det, vi skulle rekommendera att få igenom att 10-pack av hyror med hast.

Zediva mosar upp Netflix och Redbox för $ 1,99, fyra timmars-fönster DVD streaming hyror publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 16 Mar 2011 20:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Multichannel News , THR | källa Associated Press (NPR) , Wall Street Journal , Zediva | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar