torsdag 17 mars 2011

Tesla Model S kommer att stödja tredje part apps och text-till-röst, kommer röda lampor aldrig att bli densamma

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Nu ganska mycket varje manick från smartphone till TV har apps tillgänglig för den, vad är nästa logiska gränsen? Självklart, din bil! Igår, Tesla Elon Musk berättade VD Cleantech Forum ska gå i San Francisco att den kommande modell S verkligen skulle komma med stöd för tredjepartsprogram att köras på monster 17-tums infotainment konsol . Vi är glada att se företaget uppmuntrar utvecklare att sätta den Tegra-chip på ett bra sätt, även om vi inte kan låta bli att oroa sig för de otaliga distraktioner som kan komma med på det. Naturligtvis, vi är fortfarande i mörker om vad OS är driver över hela schabraket, men vi är säker på att det kommer att bli en hamn Angry Fåglar innan du kan komma till ett helt.

Tesla Model S kommer att stödja tredje part apps och text-till-röst, lyser rött kommer aldrig att vara detsamma som ursprungligen visades på Engadget tis, 17 Mar 2011 13:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa VentureBeat | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar