torsdag 17 mars 2011

BMW lovar 5-serie "New Energy fordon" för Kina

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/bmw-promises-5-series-new-energy-vehicle-for-china/:
Det finns en olycklig avsaknad av information om den här just nu, men det verkar som BMW har något lite speciellt i beredskap för Kina i Shanghai Motor Show nästa månad. Det kommer att bli att visa upp sin nya 5-serie "New Energy Vehicle", en plug-in hybrid, såsom tidigare föreslagits , kommer att vara exklusiva för den kinesiska marknaden. Det blir förmodligen något liknande till bolagets ActiveHybrid 5 koncept bilden ovan, då det först visade upp förra året men har fortfarande inte satts i produktion. Som Motor Myndigheten konstaterar dock i New York Auto Show faktiskt sammanfaller med Shanghai visar, så det finns en chans att BMW skulle vara att ge en uppdatering om den ActiveHybrid 5 eller eventuellt införa ett nordamerikanska motsvarighet till den Nya Energin fordon.

BMW lovar 5-serie "New Energy fordon" för Kina som ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 19:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Motor Authority | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar