torsdag 17 mars 2011

iPhone Personlig Hotspot överföra GPS-information till tjudras iPads?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/iphone-personal-hotspot-transmitting-gps-information-to-tethered/:
Du kanske inte har känt till detta, men förutom saknas en 3G radio, WiFi-bara IPAD saknar också A-GPS-chip som gör exakt GPS-positionering jämfört med mindre noggrann WiFi triangulering. Tja, enligt Tablet Monsters, om du har en iPhone med IOS 4,3 och prenumererar på Personlig Hotspot , glänsande skiffer bör din kunna utnyttja GPS-chip det är mindre skärmad familjemedlem. Rapporter i MacRumors forum bekräftar att folk verkligen ser den här nya funktionen på både IPAD 2 och originalet. Även om personen Maps är enligt uppgift fungerar perfekt Det talas om ovänlighet i turn-by-turn GPS apps - även om detta kan ha att göra med uppdateringsfrekvens av transmissionen. Om du redan sprita ut för den personliga Hotspot planera detta är en trevlig bonus, och gör valet mellan 3G IPAD och WiFi en bara lite enklare - förutsatt att du har en iPhone förstås. Fortfarande skeptisk? Kolla in en video av den i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa iPhone Personlig hotspot överföra GPS-information till tjudras iPads?

iPhone Personlig Hotspot överföra GPS-information till tjudras iPads? ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 20:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tablet Monsters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar