torsdag 17 mars 2011

Toshiba och Hitachi LCD växter skadad, kommer att stänga under en månad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/17/toshiba-and-hitachi-lcd-plants-damaged-will-shut-down-for-a-mon/:

Du kan inte ha en 9,0 Jordskalvet utan att bryta några fabriker, i synnerhet de som producerar ömtåliga LCD-skärmar, och den här veckan Toshiba, Hitachi och Panasonic är varje rapporterar skador som har tvingat dem att stänga LCD produktionsanläggningar som drabbats av tsunamin och skalvet. Panasonic är inte säker på när fabriken i Chiba prefektur kan återuppta att dela upp glaset smörgåsar , berättar Bloomberg att "det har varit en del skador, dock inte en brand eller en kollaps", men både Hitachi och Toshiba kommer enligt uppgift att stoppa några monteringslinjer för runt en månad att ta itu med skador. Det är nog ännu för tidigt att prata om panel brist - även om de kan bli snart - men vi låter dig veta hur saker och ting framåt.

Toshiba och Hitachi LCD växter skadad, kommer att stänga under en månad som ursprungligen dök upp på Engadget tis, 17 Mar 2011 16:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nikkei , Reuters , Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar