torsdag 17 mars 2011

New York Times avslöjar labyrintiska prenumeration planer, kanadensiska läsare redan träffa betal-vägg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/17/new-york-times-reveals-labyrinthine-subscription-plans-canadian/:

Vi visste att det skulle komma , och nu The New York Times har följt genom sitt löfte att bygga en pay-vägg för online-innehåll , vilket inte betyder mer fria nyheter - slags. Med början idag i Kanada och 28 mars i USA, kommer NYTimes.com ber besökare läser mer än 20 artiklar per månad för att betala för deras info fix. Den nya planen ger månadsabonnemang på $ 15 med en smart telefon app, $ 20 med en IPAD app, eller $ 35 för komplett digital tillgång - abonnenter med ett fysiskt abonnemang kommer att beviljas en full godkänd, utom på e-läsare. Ytterligare convoluting lönestrukturen, tas från sajter som Twitter och Facebook kommer inte att möta samma begränsningar, och tillträde via Google är satt till fem gratis besök per dag. Andra nyheter källor, inklusive The Wall Street Journal , har redan börjat ta betalt för innehåll på nätet i ansiktet av sjunkande annonsintäkter, men detta är definitivt en av de mest avancerade systemen vi har sett hittills. Abonnemanget Planen var loss i Kanada i dag, så att papperet om att lösa eventuella veck före slå i USA, vilket innebär att du har fått knappt två veckor för att träffa NYTimes.com helt gratis - efter att förbereda sig för att vara förvirrad.

New York Times avslöjar labyrintiska prenumeration planer, kanadensiska läsare redan träffa betal-vägg publicerades ursprungligen på Engadget tis, 17 Mar 2011 17:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar