tisdag 15 mars 2011

Cyberdyne demos lägre body-HAL exoskelett för att hjälpa de handikappade, inte utrota mänskligheten (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/cyberdyne-demos-lower-body-hal-exoskeleton-for-helping-the-disab/:
Cyberdyne's HAL (Hybrid Assistive extremitet) robotliknande kostym har sparkat (snubbla?) där i många år nu, och vid årets Cybernics International Forum, företag demoed det ett par nya iterationer av tekniken. Vi har sett den tunga versionen av den teknologi skala en schweizisk topp , men den nya demon utställningsmonter en lättare och smidigare lägre body-suit (inte helt olikt Lockheed's HULC system) avsedd för att hjälpa dem med muskelsjukdomar förbli rörlig. Skillnaderna mellan den nya riggen och tidigare sett full body exoskelett - tänkt att användas av vård vårdpersonal och fabriksarbetare till stöd i tunga lyft - är mindre robust servon och en smalare profil ger bärare bekymra sig mindre över sitt utseende och mer över lever sina liv. Peep de tvåbenta bionik i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Cyberdyne demos lägre body-HAL exoskelett för att hjälpa de handikappade, inte utrota mänskligheten (video)

Cyberdyne demos lägre body-HAL exoskelett för att hjälpa de handikappade, inte utrota mänskligheten (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 07:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo TV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar