tisdag 15 mars 2011

HTC Ignite, Prime, och Pyramid gör ytan?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:
Redan innan Incredible S aviserades som företagets nya top-of-the-line som i februari, det ryktas Pyramid var den kommande HTC telefon som var fångar allas fantasi tack i någon liten del till sitt löfte om en dual-core processor - något som Incredible S saknar särskilt. Vi hade inte sett vad denna best kan se ut, men ... fram till idag. Kinesiska sajten xda.cn har postat påstådda gör av Pyramids fram och bak, visar en försiktig utveckling av HTC: s nuvarande formspråk tillsammans med påståenden om en 4,3-tums 960 x 540 skärm, 8 megapixel primära och 1,3 megapixel kamera fronten, 768MB RAM och Android 3,0 (som sista biten inte låter rätt för oss, men - Android 2.x med förnuft skulle vara mer rimligt). Rykten har den här en låst för lansering på T-Mobiles någon gång i år, det skulle vara trevligt om det hände på CTIA nästa vecka, men tanke på hur bundna de kan vara med Sprint på mässan , det är svårt att säga om detta 'll hända.

Går vidare, har vi några synliga bevis här som HTC: s trycka på med sina Windows telefonlinjen. Den första av de två, Ignite, ser ut som en tack mellanregister skiffer till en 800MHz Qualcomm processor (klockad långsammare än i den aktuella uppsättningen av 1GHz enheter som finns där ute), bara en 3,7-tumsskärm och en 5 megapixel kamera runt tillbaka . Statsminister, under tiden, ser ut som en lillebror till 7 Pro tack vare ett utdragbart QWERTY-tangentbord och liknande specifikationer till Ignite - inte blockbusters av någon sträcka, men HTC (tillsammans med andra OEM) kanske väntar att dra sig ur de stora kanonerna tills Mango . Kolla de gör vid källan länk.

HTC Ignite, Prime, och Pyramid gör ytan? publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa xda.cn | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar