tisdag 15 mars 2011

William Shatner förklarar vad mikroprocessorer är och gör ... från långt tillbaka i 1976

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/william-shatner-explains-what-microprocessors-are-and-do-from/:
För en man som tillbringat större delen av sin skådespelarkarriär som representerar en kunnig snubbe från framtiden, ser William Shatner ganska bra hemma i det förflutna också. Denna video, dammas av från AT & T: s Tech Channel arkiv, visar Shatner klädd i en avslappnad solbränna ensemble och släppa en del kunskap i ämnet mikroprocessorer. Bortsett från retro grafik och presentation, vad som är bra med VID är att den till synes påkostade påståenden om där datorer kunde ta oss - och sin egen gå mot allt större betydelse, nytta och Ubiquity - faktiskt verkar ganska tama i ljuset av vad vi vet i dag. Beam själv förbi paus för att se denna gyllene guldklimp från Bell Labs arkiv.

[Tack, Dan]

Fortsätt läsa William Shatner förklarar vad mikroprocessorer är och gör ... från långt tillbaka i 1976

William Shatner förklarar vad mikroprocessorer är och gör ... från långt tillbaka i 1976 publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 07:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AT & T Tech Channel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar