tisdag 15 mars 2011

RoboTouch ger ett trådbundet NES handkontroll till en trådlös iPad (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/robotouch-brings-a-wired-nes-controller-to-a-wireless-ipad-vide/:
RoboTouch ger trådbunden NES styrenheter till ett trådlöst IPAD
Åh Arduino , finns det något du inte kan göra när den tas i rätta händer? Det händer i detta fall tillhör en kille som heter Joven av ProtoDojo, och de piskade upp grej du kan se i videon nedan. I grunden är det en trådbunden NES handkontroll som går till en Arduino styrelsen, som i sin tur kontrollerar ett antal servon. Dessa servon formulera ledande armar att röra skärmen i precis rätt ställen. Hela manick möjliggör en ganska spelbar version av Reckless Racing , vilket gör att det känns allt mer som RC Pro Am efterträdare det försöker vara. Kolla in det i videon nedan, och sedan hoppas att Jovan skyndar upp och tjänster instruktionerna så att vi kan börja bygga vår egen.

[Tack, Tchad]

Fortsätt läsa RoboTouch ger ett trådbundet NES handkontroll till en trådlös iPad (video)

RoboTouch ger ett trådbundet NES handkontroll till en trådlös iPad (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 15:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ProtoDojo (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar