tisdag 15 mars 2011

T-Mobile Sidekick 4G från Samsung meddelade, kommer "senare i vår"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/t-mobile-sidekick-4g-from-samsung-announced-coming-later-this/:
Visst, servrar är Fara på väg bort , men Sidekick varumärket tillhör T-Mobile - och att viss del av teen-vänliga smartphone ekosystem pionjär kommer inte någonstans. Naturligtvis är det transportören har sagt i ett par månader nu att det skulle vara att återuppta Sidekick på Android, men de är vilket gör enheten mycket officiella idag med avtäckningen av Samsung källkod-Sidekick 4G. Även om den saknar en vridbar skärm,-Mobile är T snabbt kunde konstatera att telefonen har fått en "pop-tilt"-mekanism som fortfarande borde vara ganska unik på marknaden - och det här är första Sidekick med en pekskärm (3,5 tum WVGA, att vara exakt). Den Android 2.2-baserad enhet har en 1GHz processor Hummingbird, 3 megapixel primära cam, och en ganska hård utseende användargränssnitt (vågar vi säga en smula Kin -liknande?) som kommer lastat med ett par Samsung Staples - Samsung Media Hub, särskilt - tillsammans med Qik videosamtal, DriveSmart SMS-while-körning lockout funktionalitet och Sidekick-gruppen Text och Cloud Text, som tillsammans utgör något sätt av plattformsoberoende messaging verktyget. Pris och tillgänglighet är lite dunkel på denna punkt, men vi kan förvänta oss det "senare i vår" i ditt val av svart eller "pärla magenta." Följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa T-Mobile Sidekick 4G från Samsung meddelade, kommer "senare i vår"

T-Mobile Sidekick 4G från Samsung meddelade, kommer "senare i vår" publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa T-Mobile | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar