tisdag 15 mars 2011

Microsoft säger Zune är inte precis död, att den inte vill gå i vagnen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/microsoft-says-zune-isnt-exactly-dead-that-it-doesnt-want-to/:
Microsoft sort-av säger Zune är inte död, inte vill gå i vagnen
Microsoft är fortfarande erbjuder varken ett företag bekräftelse eller ett förnekande av gårdagens Bloomberg rapport uppgift om de "känner till beslutet" att Zune-specifik maskinvara, a la de Zune HD , är död. Nu, ungefär som förra gången , från Zune laget är folk motbevisa dessa påståenden - slags. Dave McLauchlan, Senior Business Development Manager för Zune, gjort en lång förklaring i anythingbutipod forum, men han slutade långt ifrån att säga att Zune hårdvaruplattform är levande. Här är ett smakprov:
ALLA hemelektronik produkter har en livslängd, och Zune HD är 18mo gammal. Vi var helt uppriktiga om årets Zune hårdvara är den WP7 telefoner, och vi fortsätter att både sälja och stöder helt Zune HD produktlinje. Och som jag har lovat - vi fortsätter att få nya program och spel till plattformen. Flera av dessa är på gång, det lovar jag dig.
Den stora frågan är om det 18 månader gammal Zune HD någonsin kommer att få en telefon utan ersättning. Oavsett om det är WP7 eller ingenting härifrån. Det är vad Zune fans vill veta, och redan nu de fortfarande inte

[Tack, Ed]

Fortsätt läsa Microsoft säger Zune är inte precis död, att den inte vill gå i vagnen

Microsoft säger Zune är inte precis död, att den inte vill gå i vagnen som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa anythingbutipod | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar