tisdag 15 mars 2011

Internet Explorer 9 startar ikväll, vi har ditt tidig titt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/14/internet-explorer-9-launches-tonight-weve-got-your-early-look/:
Ja, vi vet att det är PI dag , men inte berätta för killar och tjejer i Microsoft - vi hör att de är fira något lite annorlunda. Det stämmer, den länge efterlängtade IE9 webbläsare är äntligen kommer ut ur sin beta och RC stadium , och kommer att slå den globala nedladdning luftvägarna i kväll kl 09:00 PST, som är midnatt här på östkusten. Microsoft berättar i -. Exe-filen kommer att finnas tillgängliga för nedladdning vid dessa tillfällen rätt från www.beautyoftheweb.com men ska du? Uppenbarligen har RC varit ute ett tag, men vi har tillbringat de senaste dag eller så använder den slutliga bygga och vi måste säga om du är en PC-användare det är definitivt värt en provkörning. Hit paus för att ta reda på varför vi tycker så.

Fortsätt läsa Internet Explorer 9 startar ikväll, vi har ditt tidig titt

Internet Explorer 9 startar ikväll, vi har ditt tidig titt som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Mar 2011 20:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar