måndag 7 mars 2011

Domare i Sony vs Geohot order YouTube och andra att ge upp användarnas personliga information

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/judge-in-sony-vs-geohot-orders-youtube-and-others-to-give-up-us/:
Kommer du ihåg när Sony stämde Geohot och krävde att YouTube handen över användarens info av alla de folk som skrivit kommentarer till Geohot's PS3 jailbreak video ? Tja, poängen en seger för SCEA, vilket domstolen som övervakar fallet s jurisdiktion upptäckt process har slagit fast att Sony kan få vad det ville - information från: Bluehost (som är värd Geohot hemsida) om vem som hämtat jailbreak, Twitter om varje tweets som görs av Hotz, Google Blogspot om kommentarerna på sin blogg, och ovan nämnda YouTube användardata. Tänk på att Sonys få denna information för att visa att många av de downloaders och commenters är från norra Kalifornien och att Hotz s dataintrång ansträngningar syftade till Kalifornien - vilket är fallet bör förbli i Bay Area istället för att flytta till New Jersey där Geohot hackat hans PS3. Med denna nya information till sitt förfogande, bättre Sonys rustade att motsätta Hotz rörelse att avfärda i en utfrågning i början av nästa månad, men det betyder inte att bolaget kommer att lyckas i sin strävan att hålla den administrativa ett västkusten affär. Vi får vänta och se om detta senaste seger hjälper Sony vinna kriget. Håll ögonen öppna.

Domare i Sony vs Geohot order YouTube och andra att ge upp användarnas personliga information som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 mar 2011 07:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Beställ (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar