måndag 7 mars 2011

Superheadz Necono 3 megapixel kamera kitty kan tolerera dig (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/superheadz-necono-3-megapixel-kitty-camera-will-tolerate-you-vi/:
Vänta, detta är inte en crapgadget , även om du inte kunde klandras för att tänka så mycket om det här tre megapixel Necono digitalkamera från Japans Superheadz. Hell, det är vad vi trodde innan gräva i funktionen listan lite. Baserat på en design från Lisa Larson, har katten magnetiska fötter och en självutlösare för att skapa roliga självporträtt. En mikrofon och CMOS-sensor kombinera att spela in VGA video eller 3 megapixel JPEG-bilder till microSDHC-kort. Kameran är tillgänglig nu för en skatt totalpris 15.750 ¥ - konverterade, vi pratar en jättestor $ 192, ett pris som inte ens omfattar den särskilda LCD dockan som inte kommer att skickas förrän i maj som tidigast. Visst, kommer det inte vara den bästa digitalkameran för dina pengar men det finns ingen förneka sin rena, oförfalskade gadget vädja till kitty fetischister eller någon demografisk att humle på plats när klappar. Se hur det fungerar efter rasten.

Fortsätt läsa Superheadz Necono 3 megapixel kamera kitty kan tolerera dig (video)

Superheadz Necono 3 megapixel kamera kitty kan tolerera dig (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 mars 2011 04:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Technabob , Akihabara News | källa Superheadz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar