måndag 7 mars 2011

Samsung Galaxy Pro kombinerar 2,8-tums pekskärm med ett porträtt QWERTY-tangentbord, blygsamma specifikationer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/samsung-galaxy-pro-combines-2-8-inch-touchscreen-with-a-portrait/:
Samsung har just tagit slöjor bort ännu en Android i sin snabbt växande portfölj, detta en inriktning som BlackBerry-missbrukare porträtt tangentbord älskare QWERTY. Galaxy Pro pressar en fyra-rad-knappen array under en uppsättning av Android knappar och en 2,8-tums pekskärm, medan dess insidor är fyllda med en 800MHz processor av en ospecificerad sort och en 3 megapixel kamera med autofokus färdigheter. Brittiska företags Tre har redan bekräftat att det kommer att erbjuda denna Froyo telefonen - via en onoterad YouTube-video vi har inbäddade för dig efter paus - och andra snart ska komma ut med sina egna meddelanden och så småningom prissättning.

[Tack, GeForce]

Fortsätt läsa Samsung Galaxy Pro kombinerar 2,8-tums pekskärm med ett porträtt QWERTY-tangentbord, blygsamma specifikationer

Samsung Galaxy Pro kombinerar 2,8-tums pekskärm med ett porträtt QWERTY-tangentbord, blygsam specs publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 7 mar 2011 05:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung Hub | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar