måndag 7 mars 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: slott is, kolumner kartong, och Genève Auto Show

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/inhabitats-week-in-green-ice-castles-cardboard-columns-and-t/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Denna vecka Inhabitat utställningsmonter flera häpnadsväckande bedrifter av arkitektur, börjar med en serie otroligt komplexa dator utformad cardboard kolumner att skryta mellan 8 och 16 miljoner sidor. Vi var också drabbats av en fantastisk ny netto-noll Solar Academy i Tyskland, och vi utställningsmonter en schweizisk chalet som är världens första hyreshus som skall värmas upp helt av solenergi. På kylaren slutet av klimatet spektrum, Minnesota människan har en skapat en serie stigande is slott med vatten från sin bergvärmeanläggning.

Genève Auto Show sparkade också av med en smäll den här veckan som Koenigsegg presenterade sin kompressormatade Agera R racer och SAAB reste sig ur askan med en futuristisk PhoeniX hybrid . Vi hörde också stora nyheter från några av världens lyxigaste biltillverkare som Bentley rullade ut en som drivs med biobränslen superbil som kan gå 200 km / h på is och Rolls-Royce presenterade sin helelektriska 102 EX Phantom . Tvåhjuligt transport tog också ett steg framåt som Daymak presenterade världens första trådlösa elektriska ebike och Los Angeles godkända planer för 1.690 miles av bikeways .

Vi höll också i framkanten av konsumenternas tech med en titt på den gröna meriter Apples IPAD 2 , och vi förde dig forskarnas planer för en het ny typ av batterier är tillverkade av "frusen rök" . Slutligen fick vi veta från en färsk studie som mobiltelefon signaler faktiskt öka hjärnans aktivitet , och vi delade en fräsch ny linje av iPod klockarmband nano lagom till våren.

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: slott is, kolumner kartong, och Genève Auto Show publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 6 mars, 2011 21:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar