måndag 7 mars 2011

Microsofts Windows Phone "mango" update att missa 2011 målet? (Uppdaterad)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/microsofts-windows-phone-mango-update-to-miss-2011-target/:
Paul Thurrott har varit en pålitlig insider på alla saker Microsoft så länge vi kan minnas. Som sådan, det är värt att uppmärksamma en nyligen publicerad artikel som han publicerade på Windows IT Pro som kräver Microsofts första " NoDo "Windows Phone 7 funktionen för att träffa så tidigt som denna vecka. Naturligtvis Ballmer sa Steve att det skulle komma i " början av mars "så det är inte mycket av en förutsägelse. Vad som verkligen fångade vår uppmärksamhet är Paul's kommentarer om "Mango" - den stora WP7 funktionen uppdateringen som Microsoft säger kommer att multitasking, IE9 och Twitter integration till Windows Phone senare telefoner under 2011. Enligt Thurott s källor kommer Mango inte att avslutas förrän i slutet av året göra en övergång till konsumenterna år 2011 en "nära omöjlighet." Aj. Hur detta kan påverka Nokias Windows Phone 2011 lansera planer hoppas - det ryktas om att vänta på Mango - återstår att se.

Uppdatering: Mary Jo Foley, som har fått ett par Microsofties i sin egen bakficka, säger att hon hört att Microsoft nyligen lovat OEM-tillverkare och transportörer Mango med " tidig höst senast "- precis i tid för en semester lanseringen. Det verkliga liv han-säger hon-säger ryktet flagellation folks!

Microsofts Windows Phone "mango" update att missa 2011 målet? (Uppdaterad) ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 mars 2011 06:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Windows IT Pro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar