måndag 7 mars 2011

Motiv: Ars recensioner Motorola Xoom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hd2t_5T2q1k/ars-reviews-the-motorola-xoom.ars:

Motorolas Xoom tablett är den första enheten till fartyg med Android 3.0, kodnamn Honeycomb, en efterlängtade nya versionen av Googles mobila operativsystem. Honeycomb introducerar en sofistikerad nytt användargränssnitt som var utformade för tablettform faktor-ett stort steg framåt för Android. Motorola har matchade Googles programvara med en övertygande maskinvara som ger bra prestanda och rimlig batteritid.

Även om Xoom har mycket att erbjuda, känns produkten väldigt ofullständig. Ett överraskande stort antal lovade maskin-och programvara är inte funktionella vid lanseringen och kommer att aktiveras i framtida uppdateringar. Den Xoom kvalitet är också minskat genom några av de tidiga tekniska problem och begränsningar som vi stött på i Honeycomb. Googles begynnande tablett programvara har en ton av potential, men den har också vissa har brister och ojämna kanter som speglar dess brist på mognad.

I denna recension kommer vi att ta en närmare titt på Xoom hårdvaran, Honeycomb användarupplevelse och Android-plattformen potential som tablett operativsystem.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar