måndag 7 mars 2011

VeriFone lägger pengar i närheten av munnen, säger att det kommer att innehålla NFC i alla nya kassaterminaler

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/07/verifone-puts-money-near-mouth-says-itll-include-nfc-in-all-ne/:
Tja, här är ett djärvt steg framåt för NFC - betalningsagent VeriFone säger att deras nya parti av point-of-terminaler kommer som standard med touch-to-pay trådlös teknik. Det är ett ord från Near Field Communications World, som frågade bolaget bara några dagar efter vd Douglas Bergeron uppmanade betalningsbranschen att foten NFC propositionen säger "Den detaljhandeln försäljningsstället utgör en punkt av konvergens för smartphone-initierade betalningar, sociala nätverk och elektroniska kuponger, men det kommer inte hända om detaljisterna förväntas, om tro, kan bära kostnaderna för att göra det att fungera. " Låter som ett företag som är mycket angelägna om att låta oss betala genom att dra vår telefon. Tyvärr fick han inte säga när en sådan teknik kan rulla ut.

Fortsätt läsa VeriFone lägger pengar i närheten av munnen, säger att det kommer att innehålla NFC i alla nya kassaterminaler

VeriFone lägger pengar i närheten av munnen, säger att det kommer att innehålla NFC i alla nya kortterminaler som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 Mar 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa NFC World | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar