måndag 7 mars 2011

Påslagen: Vadderad Windows

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/06/switched-on-padded-windows/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

Vid lanseringen av den nya IPAD - överlägsen för videochatt, grupp presentationer och skär tårta - Apple inte missa några möjligheter att strö salt i öppna ventilerna i Microsofts tablett insatser. Apple noteras att försäljningen av IPAD har överskridit dessa för alla andra Tablet PC som någonsin sålts, och att Microsoft (tillsammans med andra konkurrenter) jagade dömda strategier som utökade omoderna modeller.

Microsoft har stått klart att den kommer att fortsätta att använda sin "desktop" operativsystem - Windows - snarare än dess mobila operativsystem - enheten-specificerar Windows Phone 7 - som operativsystem för tabletter. Med tanke på den avgörande betydelsen av en intuitiv pekskärm UI på tablett - där Windows Phone 7 utmärker och skrivbordet Windows har kämpat - detta verkar riskabelt på framsidan. Men det är viktigt att komma ihåg från Microsofts perspektiv att frågan inte är om Windows är det bästa valet för tabletter men om det är ett bättre val för Microsoft än Windows Phone. Även om bolaget står inför en uppförsbacke kamp oavsett vilket operativsystem man väljer, kan dess flaggskepp bli bättre svar av flera skäl.

Fortsätt läsa påslagen: Vadderad Windows

Påslagen: Vadderad Windows publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 6 mars 2011 19:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar