onsdag 27 april 2011

Ad-stödda Kindle fartyg tidigt, fans av gråskala reklam jubla

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/ad-supported-kindle-ships-early-fans-of-grayscale-advertising-r/:
Goda nyheter för människor som älskar att läsa, men vill de erfarenheter som involverade mer reklam: en Amazon verkställande har meddelat att annonser för Kindle , som ursprungligen planerat till Första maj, version 3, är på väg ut till kunderna nästan en vecka för tidigt. Kindle med specialerbjudanden, eftersom det kärleksfullt kallas, kommer att skickas ut den 27 april lastade med aktuell annonser från dina favorit märken, bland annat General Motors, Procter & Gamble och visum - de är dina favorit märken, eller hur? I utbyte mot sponsrade skärmsläckare och annonser längst ner på startskärmen, får du en senaste generationens WiFi-bara Kindle för endast $ 114 - förlåt, erbjuda tillgänglig i USA bara. Agera nu, som Amazon lovar det kommer aldrig att bara ge bort dessa.

Ad-stödda Kindle fartyg tidigt, fans av gråskalor reklam glädjas publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 27 Apr 2011 06:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Things Digital | källa Söker Alpha | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar