onsdag 27 april 2011

Amaroks P1 elektriska motorocycle prototyp är snabb, lätt och redo att tävla

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/26/amaroks-p1-electric-motorocycle-prototype-is-fast-light-and-r/:
Vad är snabba, elektriska och gjorde i Kanada? Nej, inte den senaste Rush rekord, det är P1, en ​​ny elektrisk motorcykel prototyp från Quebec-baserade Amarok Consultants. Företaget - uppkallad efter den inuitiska ordet för varg - presenterade cykeln denna vecka, tillkännagav planer på att ange det i årets TTXGP , en internationell racingserie för elfordon. De 75 hästkrafter tvåhjulingar var utformad med en laser-fokus på lättviktskonstruktion, klämmer en 7,5-kilowattimme batteri och två Agni 95 elmotorer i en dvärghöns 325 £ kroppen - vilket leder till en av de lättaste elektriska racing motorcyklar runt. Företagets stannar inte där, dock skytte för 275 pounds för den andra generationen av cykeln, tar den mer på nivå med gasdrivna motsvarigheter.

Amaroks P1 elektriska motorocycle prototyp är snabb, lätt och redo att tävla ursprungligen visades på Engadget on Tue, 26 Apr 2011 23:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amarok Racing | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar