onsdag 27 april 2011

Sony retar "Freestyle Hybird PC" tablett Reglage och nästa generations ultraportabla laptop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/sony-teases-freestyle-hybird-pc-tablet-slider-and-next-gen-ult/:
Vi är inte säkra på hur detta gled förbi oss på Sony Android tablett händelse, men visar sig att elektronikjätten också retat ett par intressanta VAIO bärbara datorer. Först ut är en "Freestyle Hybrid PC" som glider mellan tablett-läge och läge för bärbara datorer - mycket likt Samsung Sliding PC , men med en till synes smalare nedre hälften sans styrplatta (även om vi bara kan om plats en styrpinne på tangentbordet ). Inga ord om specifikationer, priser eller tillgängligheten här, men du kanske minns vår beprövade tipsaren som hänvisar till en 9,4-tums skärm och en 799 $ lansering i höst. Kan detta vara det? Vi får se.

Här visas också bredvid är en flott "Ultimate Mobile PC" - bilden efter paus - med inslag av USB 3.0 och HDMI på en smal kropp, men återigen, det finns inte mycket annat att gå med denna bild. Hej, åtminstone vi vet nu är det dags att börja spara för dessa dåliga pojkar.

Fortsätt läsa Sony retar "Freestyle Hybird PC" tablett Reglage och nästa generations ultraportabla laptop

Sony retar "Freestyle Hybird PC" tablett Reglage och nästa generations ultra-portabel laptop publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 27 Apr 2011 01:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Netbook Nyheter | källa PC Watch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar