onsdag 27 april 2011

Motorola löften olåst starthanterare för framtida Android-telefoner?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/26/motorola-promises-unlocked-bootloaders-for-future-android-phones/:
Android-användare har talat , och kanske, kanske, Motorola faktiskt hört - AusDroid påstår sig ha en förklaring direkt från mobiltelefontillverkaren lovande olåst starthanterare senare i år:
Vi förstår helt operatören kravet på säkerhet för slutanvändaren, och så bra, vill stödja utvecklaren samhällen önskan att använda dessa produkter som en utvecklingsplattform. Det är vår avsikt att göra det möjligt upplåsbara / relockable starthanterare för närvarande finns på Motorola Xoom hela vår portfölj av produkter med början i slutet av 2011, där transportörer och tillåter det.
Underbart företag av dem att vältra över ansvaret för transportörer, nej? Detta citat kommer i form av en herre som hemställan Moto för just en sådan sak, märk väl, så ta det med en nypa salt, och du kommer bli den första att veta om vi får bekräftelse från Motorola själv.

Motorola löften olåst starthanterare för framtida Android-telefoner? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 26 Apr 2011 22:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AusDroid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar