onsdag 27 april 2011

Nokia överföringar Symbian utveckling och 3.000 anställda att Accenture kommer nedskärningar personalstyrka med ytterligare 4.000

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/nokia-transfers-symbian-development-and-3-000-employees-to-accen/:
Nokias redan gjort en hel del att klippa banden med förra årets storsatsning för Symbian och Qt utveckling, men detta är kanske det största steget ännu. Det finska företaget har aviserat sin överföra ansvaret för Symbian utveckling och outsourcing företag Accenture, vilket låter konstigt med tanke på senare outfit oerfarenhet inom leverera mobila OS-uppdateringar, men den goda nyheten är att de 3.000 devs Nokia hade arbetat med Symbian kommer att fortsätta sitt jobb enligt den nya arbetsgivaren. Det innebär i princip att Nokia kommer att leva upp till sitt löfte olycklig att det ska vara " betydande minskningar i sysselsättningen "i de egna leden, men ändå behålla de män och kvinnor ansvarar för att uppdatera Symbian anställda. Tyvärr kommer det fortfarande finnas en ytterligare 4.000 jobb nedskärningar i företagets globala arbetsstyrka, främst i Finland, Danmark och Storbritannien, som kommer att "ske i faser" mellan början och slutet av nästa år. Nokias avtal med Accenture innebär också fortsatt samarbete på att leverera rörlighet mjukvara och tjänster på Windows Phone plattformen. Du kan läsa mer om detta i PR efter rasten.

Fortsätt läsa Nokia överföringar Symbian utveckling och 3.000 anställda att Accenture kommer nedskärningar personalstyrka med ytterligare 4.000

Nokia överföringar Symbian utveckling och 3.000 anställda att Accenture kommer nedskärningar personalstyrkan med ytterligare 4.000 ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 04:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokia Conversations | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar