onsdag 27 april 2011

Qik Video Anslut blir Android och Apple-användare ser öga mot öga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/qik-video-connect-gets-android-and-apple-users-seeing-eye-to-eye/:
EVO och myTouch 4G ägare har kunnat njuta av fördelarna med videosamtal via Qik för en tid, men Skype senaste förvärv är äntligen låta några fler telefoner med i leken. Qik Video Anslut nu arbetar med vissa enheter som kör Android 2.1 och uppåt, iPhone, IPAD 2s och alla iPod Touch med en kamera - uthyrning Apple fanboys och Android apologeter tala ansikte mot ansikte via 3G, 4G, och WiFi med enheten för deras val . Det är inte den första app att göra plattformsoberoende videosamtal , men det är den enda med Qik video post och videotjänster delning. Haken? Det är bara för närvarande finns på tio Android telefoner, men dev team "upptagen lära Video Chatt redo på andra telefoner." Låt oss hoppas att de arbetar snabbt.

Qik Video Anslut blir Android och Apple-användare ser öga mot öga ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 27 Apr 2011 02:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Tech Crunch | källa Qik | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar