onsdag 27 april 2011

Keepin 'it real falska: Windows Phone 7 debuterar i Kina

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/keepin-it-real-fake-windows-phone-7-debuts-in-china/:
Om smartphone plattformar legitimeras av en KIRF tillverkaren envishet att rippa dem, då Windows Phone har verkligen kommit. Idag är vi tittar på en större än livet "HTC"-märkt knock-off av Omnia 7 , fylld med en 800 x 480 4,8-tums (!) kapacitiv pekskärm och 1GHz Snapdragon processor. Med tanke på den massiva storleken på denna telefon, det finns gott om plats för funktioner, som inkluderar Bluetooth, WiFi och GPS-anslutning, tillsammans med en fem megapixel kamera, dubbla Sims och två microSD-kortplatser (för upp till 32 GB lagring). USCH. Imponerande specifikationer åt sidan, kommer enheten belastas med Windows Mobile 6.5 - som har kraftigt modifierade för att likna WP7 s kakel gränssnitt. Det finns inga ord ännu om prissättning - fråga någon som säljer telefoner på en filt nästa gång du är i Shenzhen, okej?

Keepin 'it real falska: Windows Phone 7 debuterar i Kina publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 27 Apr 2011 01:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WPCentral | källa M8Cool | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar