onsdag 27 april 2011

LG Optimus Big ger en 4,3-tums NOVA display och 1GHz dual-core till superphone part

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Vad är stora, mestadels vit, och som fastställts för en koreansk lansering i morgon? Det stämmer, LG Optimus stort! Denna 4,3-tums baddare, LG: s största luren hittills, svartabörshajar en 1GHz processor med dubbla kärnor, en något flådd Android 2,2 som sitt OS, HDMI-utgång, en 5-megapixelkamera, och 16 GB bult-i lager. Det spec sheet låter mäktig nära den äldre Optimus 2X som lanserades tidigare i år, men ett par punkter har också lånat från den ännu outgivna Optimus Black . De är NOVA display , som kan veva hela vägen upp till 700 nits i ljusstyrka, och WiFi Direct , som möjliggör trådlös inter-enhet kommunikation utan att det behövs en mellanhand WiFi-åtkomstpunkt. Detta stora, läckra spec smörgås slår sin hemmamarknad den 28 april, men det finns tyvärr inga ord om när och var annars det kan dyka upp. Bara hålla ett öga på det, borde inte vara så svårt att upptäcka.

LG Optimus Big ger en 4,3-tums NOVA display och 1GHz dual-core till superphone part som ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 15:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska , BGR , UberGizmo | källa U + | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar