onsdag 27 april 2011

DirecTV frågar sina kunder vad de tycker så mycket om Netflix, skulle starta konkurrent

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/26/directv-asks-its-customers-what-they-like-so-much-about-netflix/:
Precis som våra vänner på TiVo , gillar DirecTV till omröstning sina kunder ibland om eventuella nya funktioner och dess senaste var allt om Netflix. Flera tipsare har uppgett till oss och ZatzNotFunny de ombads att utvärdera ett möjligt Netflix-liknande online video prenumeration som DirecTV skulle erbjuda utöver sina nuvarande satellit-TV. Medan premium videokanaler cirkel vagnarna runt Starz Spela och HBO Go - detta sätter också en intressant vinkling på förra veckans "mistweet" om strömmande video kommer till DirecTV apps - tjänster typ och ett nätverk som ägs av kabelbolag har redan startat en liknande tjänst som kallas Vutopia, är det möjligt DirecTV kan bli nästa stora allt du kan äta streaming konkurrent . Kolla ZNF för ett par screengrabs, men allt vi vet säkert just nu är vi inte de enda undrar vad skulle det ta att dra dig bort från Netflix ?

[Tack, Mike & Patrick]

DirecTV frågar sina kunder vad de tycker så mycket om Netflix, skulle lansera konkurrent ursprungligen visades på Engadget on Tue, 26 Apr 2011 19:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ZatzNotFunny | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar