tisdag 26 april 2011

Airpiano på rea nu, genomföra en symfoni av mjuk synthar med den våg av en hand (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/26/airpiano-on-sale-now-conduct-a-symphony-of-soft-synths-with-the/:
Airpiano
När sista vi såg Airpiano väg tillbaka under 2008 (ah, Halcyon dagar då folk fortfarande brydde sig om Spore) det var bara en proof of concept, hackade ihop med interface design student Omer Yosha. Nu kan du äntligen beställa din egen online för € 1,099 (ca $ 1.607) om du är i Europa, eller 1.149 € (ca $ 1,680) om du bor någon annanstans på denna lilla, blå marmor vi kallar jorden. Den theremin-liknande Airpiano inte faktiskt tillverkar något ljud i sig, utan det använder sensorer för att mata MIDI och OSC (öppet ljud kontroll) signaler till en dator via USB, så att musiker och icke-musiker både att befalla mjuka syntar med enbart majestätiska våg av en hand. Det kan landa dig några förvirrade blickar från folk som fortfarande spelar instrument med strängar och tangenter (ni vet, ludditer), men det är säkert mer värdig än plantering själv framför en Beamz laser harpa . En trio av videofilmer väntar efter pausen.

Fortsätt läsa Airpiano på rea nu, genomföra en symfoni av mjuk synthar med den våg av en hand (video)

Airpiano på rea nu, genomföra en symfoni av mjuk synthar med den våg av en hand (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 26 Apr 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Airpiano | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar