tisdag 26 april 2011

ChargePoint kan du boka elektriska laddningsstationer, skär ned på alternativa bränslesystem knytnävsslagsmål

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/chargepoint-lets-you-reserve-electric-charging-stations-cuts-do/:
En dag i framtiden kommer vi alla köra runt i elbilar och pumpar gas kommer att ersättas av rena laddningsstationer. Dessutom, gratis glass. Fram till dess får det linje - eller ännu bättre, reservera en plats på nätet courtesy of ChargePoint : s online-databas med alternativa mackar. Den Coulomb Technologies-run webbplats visar laddstationer på en Google Map , med ett färgat stift så att du vet i realtid om någon just nu är toppning av sina Tesla. Om du är typen med framförhållning - du gjorde köpa en elbil, trots allt - du kan schemalägga lite kvalitetstid med ett uttag på webbplatsen med ditt ChargePass kort. Kostnaden för laddning bestäms av stationens chef och tillsättning kan avbokas fram till 24 timmar i förväg. Sajten har några allvarliga konkurrensproblem på EV laddning kartan, artighet av det nyligen lanserade GeoEVSE , ett samarbete mellan amerikanska Department of Energy, Google och 80 andra företag. Kanske den nya online-funktionen kommer att hjälpa ChargePoint vinna loppet till ditt hjärta.

Fortsätt läsa ChargePoint kan du boka elektriska laddningsstationer, skär ned på alternativa bränslesystem knytnävsslagsmål

ChargePoint kan du boka elektriska laddningsstationer, skär ned på alternativa bränslesystem knytnävsslagsmål publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 21:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ChargePoint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar