tisdag 26 april 2011

Koalition av företag skapar WebM gemenskapen Cross License initiativ

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/26/coalition-of-companies-creates-webm-community-cross-license-init/:
När Google presenterade sitt WebM öppen källkod medieformat och förklarat att bli en codec för att styra alla andra , det fanns de som fördömde dess användbarhet och kände att H.264 ska ärva jorden. WebM makt omvandlas en del av dessa orubbliga belackare, och att samla mer för att till VP8 / Vorbis orsak, 17 företag har nu bildat WebM gemenskapen Cross-licens (CCL) initiativ mellan mingel deras WebM-relaterade IP resurser. Initiativet grundades så att alla kan använda El Goog föredrar multimedia codec fri från hot om patenttvister , och CCL superfriends kommer att välkomna fler medlemmar för att stärka deras rättsliga kanske - men de vill ansluta sig måste ge en royalty-fri licens att någon av sina patent som täcker WebM teknik. En passion för effektivisering webbstandarder och en vilja att sprida ordet om WebM kunde inte skada, heller - nya format säljer inte själva, du vet.

Koalition av företag skapar WebM gemenskapen ömsesidig licens initiativ som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 26 Apr 2011 05:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WebM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar