tisdag 26 april 2011

Asahis nya tunna glas substrat för Pekskärmen visar ger smartphones svelte silhuetter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/asahis-new-slim-glass-substrate-for-touchscreen-displays-gives/:
Vi vill att alla våra handdatorer att ha rikliga datorkraft och riklig batteritid, men tunn är i , och de flesta användare söker efter en enhet som är mindre Marilyn Monroe och mer Kate Moss . För att hålla nya telefoner och tabletter banan-ready, utvecklat Asahi ett tunnare glas substrat för användning i Pekskärmen visar. Denna nya 0.28mm sodaglas är 15% tunnare än företagets nuvarande utbud, och Asahi kommer att börja massproducera den i slutet av april. Den magra nya substratet kommer stötta sitt grejer på SID nästa månad - ihop med några hållbara Dragontrail , ingen tvekan - så vi ser fram emot att komma handsy med bolagets nya smal och trimma bildskärmar. Mest är vi nöjda bara att våra framtida telefoner inte kommer att se ut som fett i våra jeans. PR's efter rasten.

Fortsätt läsa Asahis nya tunna glas substrat för Pekskärmen visar ger smartphones svelte silhuetter

Asahis nya tunna glas substrat för Pekskärmen visar ger smartphones svelte silhuetter ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 20:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Tech På | källa Asahi Glass | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar