tisdag 26 april 2011

YouTube redo att börja hyra video on-demand filmer från stora studior?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/25/youtube-ready-to-start-renting-video-on-demand-movies-from-major/:
Enligt Entertainment hemsidan Wrap, Googles YouTube har låst äntligen upp alla studios för att få sig själv helt i online film hyra spel. Rapporten visar att det kan starta så snart som den här veckan med filmer från de stora företagen, inklusive Sony, Warner och Universal samt mindre enheter som Lionsgate, Kino Lorber och andra oberoende. Detta verkar inte vara en utmaning att (nu större än Comcast , men fortfarande mindre än HBO) Netflix, med namnlösa studion exec citeras i artikeln säga hur glada de är att se en ny aktör hyra (och så småningom sälja) filmer som inte använder ett abonnemang modell . Apple leder för närvarande det online-VOD marknaden efter att hoppa i med iTunes tillbaka i 2008 , så uppenbart att det är ett huvudmål, men utan den viktiga info (prissättning, bildkvalitet och innehåll) det är svårt att säga hur mycket av en utmanare detta är. VOD rykten har virvlade runt YouTube för ganska lite tid och det rullade ut $ 3,99 hyror för indie-filmer lite över ett år sedan, här är hoppas de går hela vägen och erbjuder inget mindre än 3D och 4K streaming att starta.

YouTube redo att börja hyra video on-demand filmer från stora studior? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 25 Apr 2011 22:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bryt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar