onsdag 13 april 2011

Chumby 8 blir över, kallas "bästa och största Chumby ännu"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/chumby-8-gets-reviewed-dubbed-best-and-biggest-chumby-yet/:
Den Chumby har aldrig precis varit en enhet för alla, och det är inte troligt att ändras med den nya Chumby 8 som nyligen har börjat sjöfart. De som vill ha en Chumby dock troligen inte kommer att bli besviken av den nya 8-tums modell. Enligt CNET: s granskning av enheten, Chumby 8 är helt enkelt den "bästa och största Chumby ännu," med större display och extra USB-portar vilket gör den bättre lämpad för användning som en fotoram eller mediaspelare, medan de många apps tillgänglig göra det så mångsidig som någonsin. Naturligtvis är det fortfarande en Chumby som CNET anteckningar gör för en allt svårare att sälja i en värld fylld med tabletter, smartphones, och widget-fyllda TV. Hit upp källan länken nedan för hela recensionen.

Chumby 8 blir över, kallas "bästa och största Chumby ännu" ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 19:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar