onsdag 13 april 2011

IBM visar upp smartare resenär verktyg trafik förutsägelse

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/ibm-shows-off-smarter-traveler-traffic-prediction-tool/:
Trafikvarningar på GPS-enheter kan vara gammal hatt på denna punkt, men det finns uppenbarligen fortfarande gott om utrymme för förbättringar, och IBM nu säger att det är lyckats göra just detta med sin nya "Smarter Traveler" trafik verktyget. Utvecklad med hjälp av UC Berkeley s transport-gruppen och California Department of Transportation, bygger verktyget på prediktiv analys, GPS-övervakning och sensorer som redan finns på vägarna för att inte bara erbjuda varningar, men bygga en modell av varje persons vanliga pendlare rutt. När systemet väl är utbildad lite, pendlare har möjlighet att kolla vad som är effektivt en prognos för hela deras väg innan de ens lämna huset, snarare än att bara bli uppmärksammad på trafikproblem innan det är för sent att undvika dem. Chef på tidigare för hela pressmeddelandet, och en snabb video förklaring av hur det fungerar.

Fortsätt läsa IBM visar upp smartare resenär trafik verktyget

IBM visar upp smartare resenär trafik verktyget publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 13 Apr 2011 15:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IBM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar