onsdag 13 april 2011

Zoom H4n ljudinspelare går mainstream, nu tillgänglig på Best Buy

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/zoom-h4n-audio-recorder-goes-mainstream-now-available-at-best-b/:
Hittills har Simsons Zoom H4n digital inspelare varit en stapelvara i utrustning nisch musikaffärerna som Sam Ash, Musician's Friend, och Sweetwater, men en no-show i mer mainstream återförsäljare. Nu två år gamla handdator är till försäljning på Best Buy, vilket gör det mycket lättare att gå in i en tegel-och murbruk lagra och hantera saken lite innan man beslutar att punga ut med $ 299. Den H4n s genomgått några smärre uppgraderingar eftersom sin debut , med den nuvarande modellen idrottsliga inbyggd X / Y stereo kondensatormikrofoner, en gummerad, stötsäker design, en förbättrad användargränssnitt, en ny digitalt styrda mikrofonförförstärkaren, och förmågan att använda interna och externa mikrofoner för fyra-kanals inspelning. Den levereras med ett 1GB SDHC-kort, men du kan byta till ett så stort som 32 GB. Sist men inte minst, det finns ett stativfäste, vilket gör det lättare att koppla ihop enheten med en DSLR som kunde behöva lite glans inom audio - du vet, när du filma ditt nästa My World 2,0 fläkt video nästa vecka.

Fortsätt läsa Zoom H4n ljudinspelare går mainstream, nu tillgänglig på Best Buy

Zoom H4n ljudinspelare går mainstream, nu tillgänglig på Best Buy som ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 03:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar