onsdag 13 april 2011

Fyra Grammy Awards omdöpt till att omfatta "videospel musik," betonar sin växande betydelse

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/four-grammy-awards-renamed-to-include-video-games-music-under/:
Videospel har aldrig haft problem sitter vid sidan av filmen DVD och CD musik (tillbaka när sådana saker delades ut fysiskt) i butikerna, så det är ärligt talat försenade att se dem dyka upp i en konventionell Awards Show som Grammys . Den amerikanska Recording Academy har äntligen behagade att ta itu med videospel och deras fonetiska landskap som en separat klass av underhållning, och har nu ändrat fyra av sina utmärkelser att stava ut det. Vad var tidigare känt som "Motion, TV, eller andra visuella medier" omklassificeras nu som "Motion, TV, TV-spel musik, eller andra visuella medier," vilket leder till att det nu finns fyra priser att uttryckligen erkänna spetskompetens inom video spelresultat musik . Antar att det var oundvikligt efter Christopher Tin's Baba Yetu vann en Grammy i februari, till synes på grund av sin integration som ett av markeringsramen låtarna på Civilization 4, men i en kategori helt oberoende av spel. Hoppa över rasten för att höra det själv, tillsammans med ett par andra favoriter till oss.

Fortsätt läsa fyra Grammy Awards omdöpt till att omfatta "videospel musik," betonar sin växande betydelse

Fyra Grammy Awards omdöpt till att omfatta "videospel musik," understryker den ökande betydelsen ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 03:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , The Escapist | källa IndustryGamers | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar