onsdag 13 april 2011

PCTV Broadway 2T strömmar TV till din iPad när du är utanför det gamla landet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/pctvs-broadway-2t-streams-tv-to-your-ipad-when-youre-outside-t/:
Vi har sett apps som att du inte missar nästa episod av Jersey Shore, men med undantag av Sling är, det finns inte många som strömma TV till en mobil enhet. PCTV nya Broadway 2T gör det - men med båten full av varningar. Boxen's inbyggda TV tuner låter dig titta på dina visar över WiFi eller 3G från hela världen, men det kommer bara plocka upp over-the-air sändningar från regioner med DVB-T-standard (läs: inte i USA ). Den levereras också med komposit kablar, som är perfekta för att inrätta en rigg säkerhet kameran, men en affär effektbrytare för majoriteten av nördar som äger en HD-set. Den 2T strömmar video via webbläsaren, så det fungerar via Wi-Fi och 3G med Mac, PC, och Apples mobila webbläsaren Safari, med Android stöd kommer någon gång under andra kvartalet. Inga ord ännu om tillgänglighet, men det är upp till förbeställa på PCTV webbplats för € 199 ($ ​​287,14) Om du inte kan leva utan din EPL matcher när du reser bort från ditt europeiska villa.

Fortsätt läsa PCTV Broadway 2T strömmar TV till din iPad när du är utanför det gamla landet

PCTV Broadway 2T strömmar TV till din iPad när du är utanför det gamla landet som ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 01:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PCTV | källa NotifyMDM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar